SK Stehelčeves – TJ Sokol Uhy 1:2

27.05.2018 15:08

SK Stehelčeves – TJ Sokol Uhy 1:2 (1:2)

Když jsem před utkáním s Uhy viděl, kdo je připraven do hry (viz zápis z utkání) byl jsem upřímně zděšen. Na druhou stranu měl trenér zjednodušenou volbu při rozjímáním nad sestavou. Do branky šel Nešvera, se zraněnou nohou si do pole netroufl a na střídání zbyl jen Skořepa, kterému se na hřiště moc nechtělo. Všem bylo jasné, že přerušit šňůru proher, bude těžké.

V podstatě celý zápas měl až na závěr zápasu stejný průběh. Hosté útočili, my jen úporně bránili a občas, pokud situace dovolila, pokoušeli jsme se dvojicí Tuček Kopřiva ohrozit branku soupeře. A také to ve 24.min vyšlo.  Pro odražený míč k rohovému praporku si chtěl dojít brankář Uhů, ale hbitý Kopřiva byl rychlejší a centrem našel Tučka téměř na brankové čáře. Jenže to už jsme o gól prohrávali. Po několika slibně rozjetých akcí hostí, které jako ostatně celý zápas končili zbytečnou snahou vyšperkovat akci přihrávkou na druhého nejlepšího střelce soutěže Nováka (mimochodem s 19. brankami má stejně zásahů, jako tři naši nejlepší dohromady), se po centru do malého vápna v 17.min míč víceméně náhodně odrazil od nohy Brhela do branky. A také druhý gól jsme dostali po nešťastném odrazu. Centr do vápna zblokoval tělem Donoval, míč se však dostal k nikým nehlídanému Fundákovi a ten měl hodně času na zakončení.

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako první. Teprve ke konci jsme soupeře trochu zatlačili na jeho polovinu. Bylo to tím, že jsme zvýšili důraz, a také že si hosté již hlídali výsledek. Vzruch na hřiště přinesl i střídající Skořepa. Škoda, že se mu na hřiště nechtělo na delší časový úsek. Samotný závěr zápasu přinesl další velkou komplikaci pro naše prořídlé řady. Po faulu stopera hostů se na zem poroučel Kopřiva. Nevím přesně, jak k tomu došlo, ale nešťastně na něj padl náš starý známý z Velvar Pfleger a Karel to odnesl pochroumaným ramenem (vykloubená klíční kost a potrhané vazy). Dlužno dodat, že ze strany Pflegra byl střet nezaviněný, celý zápas hrál férově a dokonce se v jedné situaci před naší brankou přiznal k ruce.

Pomalu se blíží konec sezóny, která by mohla být pro nás rekordní v počtu získaných bodů ve lll.třídě. Rekord máme 40.bodů. Po slavném vítězství v derby mám pocit, jako bychom ztratili motivaci. A jediné, co já můžu ze své pro výsledky bezvýznamné pozice udělat, je nějakým způsobem hráče motivovat. Rozhodl jsem se, že za každý nad náš dosavadní rekord získaný bod dám do hráčské kasy 100,- Kč. Při našem současném zisku 36bodů je ve hře 800,- Kč. A aby se částka zaokrouhlila na rovný litr, za 41.bod dám prémii 200,- Kč

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/571f321f-7d55-4d45-abaa-3c10a62a1a65

Kontakt

SK Stehelčeves, o.s.

Hlavní 43
Stehelčeves
273 42

Vratislav Kaválek
Tel: 724 801 795
Předseda klubu

Pavel Dejm
Tel: 734 325 745
Trenér děti

Ladislav Kozák
Tel: 731 473 263
Trenér děti

Pavel Donoval
Tel: 607 933 671
Trenér mužstva "A"