SK Stehelčeves – FC Koleč 4:1 (0:1)

23.05.2018 15:41

SK Stehelčeves – FC Koleč 4:1 (0:1)                                                  1.10.2017


Tipoval by někdo, že po 7.kolech bude v tabulce našich střelců tandem Kracík – Hutr? To asi ani ti nejšílenější tipéři. Ale to trošku předbíhám. Koleč byla pro mě jeden u největších favoritů skupiny. Pravda, na našem poháru se zrovna moc nepředvedli, ale říkal jsem si, že možná nebyli kompletní. 


Již během prvního poločasu se však ukazovalo, že tak slabý tým, jak kdosi konstatoval v kabinách o přestávce, proti nám letos ještě nenastoupil. Přesto jsme nebyli schopni před brankou soupeře vymyslet něco, čím bychom překvapili. A když jsme ve 21.min. inkasovali (střelu z dálky Dlouhý jen vyrazil před sebe před nohy dobíhajícího Nezbedy), jen jsem nevěřícně kroutil hlavou. Víc toho za první půli ani jeden tým nepředvedl, zaujal snad jen Donoval, který s přehledem (tentokrát však nikoli bohorovně) jistil situaci z místa stopera.


Náš výkon v úvodu druhého poločasu byl z naší strany ještě horší, než v poločase prvním. Přežili jsme však velkou šanci hostů, při které Dlouhý napravil svůj nejistý zákrok při obdrženém gólu. Máme však letos ve svých řadách jednoho žolíka jménem Kracík. Jeho příchodem na hřiště někdy kolem 55.min. (v zápise je chybně uvedeno, že střídal o poločase) naše hra až neskutečně ožila. Svým napadáním při rozehrávce soupeře a aktivním pohybem dělal obraně Kolče velké problémy. A ukázal i sílu a průbojnost, když se doslova probil obranou hostů až před brankáře a v klidu zakončil. Byl i u druhé branky v 64.min., když jsme po jeho šanci zahrávali roh (míč na dlouhou nohu píchal kolem brankáře). Ten se sice Tučkovi vůbec nepovedl, dostal ale druhou šanci a tu využil podstatně lépe. Krásně posadil míč Frýdlovi na hlavu a rázem jsme vedli. Po 20.min. na hřišti však Kracík odkulhal s bolestivým koňarem, ale to již náš restartovaný tým nezastavilo. V 76.min. se blýskl výborným zákrokem brankář hostů po Šubínově prudké střele z velkého vápna. Pak sice přišel chvilkový tlak hostů, nejvíce však branku ohrozil Poláček hlavičkující z malého vápna před kolečským útočníkem. Dlouhý reflexivně vyrazil na břevno. Odpor soupeře definitivně zlomil třetí gól. Po Stehlíkově individuální akci střílel po pěti minutách na hřišti druhý náš žolík Hutr v 80.min. (a zase chyba v zápise – střelcem je označen Nešvera, který do zápasu vůbec nezasáhl). Náš velice produktivní poločas jsme zakončili gólem, který byl kopií toho druhého, hlavou zakončoval T.Kořínek. Rohu předcházela povedená střela Stehlíka.


Výsledek sice vypadá hodně jednoznačně, ale Koleč až na dva pětiminutové úseky ve druhém poločase byla dosti bezzubá. Po výkonech v minulých kolech a také v prvním poločase jsme před utkáním podzimu tento výsledek potřebovali jako sůl.

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/44017456-7c2a-4b8d-8634-8955473feaf3

Kontakt

SK Stehelčeves, o.s.

Hlavní 43
Stehelčeves
273 42

Vratislav Kaválek
Tel: 724 801 795
Předseda klubu

Pavel Dejm
Tel: 734 325 745
Trenér děti

Ladislav Kozák
Tel: 731 473 263
Trenér děti

Pavel Donoval
Tel: 607 933 671
Trenér mužstva "A"