SK Stehelčeves – TJ Viktoria Černuc B 2:3 pp 1: 4(0:1)

23.05.2018 15:50

SK Stehelčeves – TJ Viktoria Černuc B 2:3 pp 1: 4(0:1)                                     28.10. 2017


Domácí utkání, kvůli rekonstrukci našeho nechvalně známého trávníku se odehrálo na půdě soupeře v Černuci. Sice jsem za to vyslechl dosti kritiky, ale od toho tu koneckonců jsem. Někteří naši hráči se obávali Áčkařů v soupeřově sestavě a hlavně nepřítomnosti našich klíčových hráčů T.Kořínka a Frýdla. Dal jsem si tu práci a trochu prostudoval soupisky černuckých. Až na čtyři hráče všichni již za Áčko na podzim nastoupili, většina z nich však pouze střídali, nebo nastoupili k jednomu či dvěma zápasům. Z pravidelně hrajících v základu hrajících nastoupili tři hráči. 


A zápas opět ukázal, že fotbal nemá logiku. Celý první poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem, který však zahazoval své šance jak na běžícím pásu. Napočítal jsem jich osm, které měli gólové parametry. Jenže poločas jsme prohráli my. Již ve 12.min. si naskočil na přetažený centr urostlý Madeja a hlavou zavěsil. A mohlo být i hůř. Po našem drtivém tlaku jsme poněkud zapomněli na zadní vrátka a po rychlém brejku Dlouhý vykopl střelu osamoceného hráče z malého vápna. Když ve 39.min. odstoupil zraněný Nešvera, do té doby určitě jeden z nejlepších na hřišti, nevypadalo to s námi růžově.


Druhý poločas vypadal téměř stejně, jen s tím rozdílem, že lepším mužstvem byli domácí. Nepřítomnost Nešvery, který si potrhal vazy v rameni, byla znát. Černučtí, podobně jako my v prvním poločase neproměnili několik velkých příležitostí a naopak z první naší šance inkasovali. V 61.min. to vzal Stehlík na sebe, prošel středem hřiště a nádherně naservíroval Šubínovi před brankáře. Bodlo pod víko byla sice riskantní varianta, leč nechytatelná. Dlouho jsme se z vyrovnání neradovali. V 73.min. jsme rychlý protiútok zastavili jen za cenu faulu a z penalty získali domácí opět navrch. A vzhledem k průběhu utkání to vypadalo, že je rozhodnuto. V 79.min. přišel nešťastný okamžik hrdiny první půle, domácího brankáře. Po našem rohu mu míč nejenže vypadl z ruky, navíc tak nešťastně, že se dokutálel za brankovou čáru. Gól rozhodčí připsal Panáčkovi, který byl v souboji s brankářem. Budiž, znamenám takto do statistik


Z pohledu obou poločasů je remíza zasloužená, i když v závěru při nás stáli všichni svatí.
A že jsem nenapsal o průběhu penalt? Nemá cenu, abychom je kopali, natož abych o nich psal. Ale pro pořádek. Šubínově bombě doprostřed branky se brankář nestačil uhnout a M.Kořínek pro změnu poslal míč do oblak. Proměnil jen Tuček, zatímco čtyři domácí borci se nemýlili.

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c717e206-7095-404f-9fe4-910ad3bbaf3e

Kontakt

SK Stehelčeves, o.s.

Hlavní 43
Stehelčeves
273 42

Vratislav Kaválek
Tel: 724 801 795
Předseda klubu

Pavel Dejm
Tel: 734 325 745
Trenér děti

Ladislav Kozák
Tel: 731 473 263
Trenér děti

Pavel Donoval
Tel: 607 933 671
Trenér mužstva "A"